Uge 32 … en ny uge …

En ny uge … er begyndt – en uge der skiller sig noget ud fra de foregående uger – forestået på den måde – at det bliver en uge hvor jeg ikke skal klippe/redigere – det er helt vildt og fedt – og nok også på tide – føler at alt ved mig er ved at være firkantet – også øjnene.

Og det er endnu mere vildt at min arbejdsplads i denne uge er med udgangspunkt fra Strandhotellet i Blokhus. 3 nye spændende programmer skulle gerne i kassen i løbet af denne uge – og det første er allerede godt begyndt i dag – med at hente vand – i Vesterhavet – men mere om, hvad det skal bruges til – i næste uge.

FOTO-UGE-BOGEN:

Igen en herlig uge med besøg af børnebørn, mormor mad og fælles arbejdsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *