Uge 33 … AGF legender og Nordsjælland

Nordsjælland og AGF er nogen af de optagelser der venter i denne uge – efter en vidunderlig optagelsesuge i Blokhus og på Voergaard Slot, hvor vi med egne øjne så spøgelset Ingeborg Skeel – og vi hørte om de uendelige mange historier/myter der fortælles fra og om slottet – lige fra Stygge Krumpen til Ejnar Oberbech-Clausen. Sidstnævnte er en fortælling der nærmest minder om Askepot historien.

Men altså – denne uge handler det først om en gåtur i Marselisborgskoven – sammen med en række AGF fodbold legender. Gåturen er en del af et stort velgørenhedsarrangement; ”Gå for BørneTelefonen”, hvor der over hele landet er arrangeret forskellige gå- og vandringsture til fordel for BørneTelefonen. Vi følger 4-5 hold rundt om i landet – hold, der har taget denne udfordring op og konkurrerer om at indsamle flest midler. Projektet slutter på Caminoen i NordSpanien til september. Og vi følger med 🙂

Senere på ugen skal vi til Gilleleje – for at lave nye friske optagelser ved Lysglimt – Danmarks eneste rekonvalescenthjem.

FOTO-UGE-BOGEN:

Billeder fra ugen i det nordjyske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *