Lysglimt – Danmarks ældste rekonvalescenthjem – ligger – med en enestående beliggenhed i Gilleleje – direkte ud til det nordlige Øresund. Lysglimt … Et pusterum i hverdagen – det er hvad gæsterne siger om stedet – et pusterum med en varm og hjertelig atmosfære – her er nærvær og samvær, her er sang og smil, her er frisk luft og højt til himlen – her glemmes alt om de skavanker der i mange tilfælde følger med det at blive ældre – her glemmes ensomhed – her lades op med med ny energi. Et ophold på Lysglimt – er et tilbud til alle, som har brug for at samle nye kræfter.

Lysglimt … i mere end 100 år

Et rekonvalescenthjem er ved at være en sjælden ting, men findes dog få steder rundt om i Danmark. Et af dem er Lysglimt, beliggende ud til kysten ved det nordlige Øresund, ikke så lang fra det skønne Gilleleje.

Det er Danmarks ældste rekonvalescenthjem helt tilbage fra dengang, hvor folk boede i fjerde baggård og trængte voldsomt til god mad, lys og luft.

Her får du et lille tilbageblik og møder gæsterne, der i dag kommer for at rekreere, komme sig over sygdom, få kræfter igen, blive fodret op og nyde socialt samvær. Eller måske bare få et pusterum fra ensomhedens svøb, eller møde gode venner.

Lys, luft og forkælelse kan alle have gavn af, så tag med til ”Lysglimt – i mere end 100 år” her på dk4.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.