I første del af Juleværkstedet – med Claus Dalby og Hanne Utoft – er der tændt op i pejsen – og sammen med de levende lys er der skabt den helt rigtige julestemning. Temaet i første del er kogler – grankogler, fyrkogler eller hvilke man nu kan finde i naturen. Hanne arbejder med en lysdekoration, hvor hun vender koglerne på hovedet i en stor smuk skål og i en lidt mindre skål, lægger hun dem sådan, som de lå i naturen da hun samlede dem op. Imens binder Claus en hvid buket, en buket der er ret levende, kommenterer Hanne. Det hele krydres med skønne tips og hyggelige anekdoter.
I anden del af Juleværkstedet – med Claus Dalby og Hanne Utoft – er der igen skruet op for julehyggen. Hanne elsker grene – de kan nemlig bruges på mange forskellige måder, siger hun – og hun viser hvordan de kan danne basis for en juledekoration med levende blomster – hun binder også en moskugle af frisk indsamlet skovmos og viser hvordan en amaryllis kan blive til en enkel og smuk værtindegave – imens binder Claus en rød buket – og – hænger en amaryllis op – med hovedet nedad.
Juleværkstedet (3) med Claus Dalby og Hanne Utoft – Vi dækker det smukkeste julebord I det tredje afsnit af “Juleværkstedet” skal der laves nogle arrangementer til julebordet. Der skal laves enebærtræer, der skal laves kogler med lidt enebær i, og så skal der laves tre forskellige typer vaser, inden det hele samles til et veldækket bord.
Nytårsværkstedet med Claus Dalby og Hanne Utoft – Vi dækker det smukkeste nytårsbord Den sidste aften på året, kræver noget ganske særligt. Med vand, spejle og hvide planter, dækker Claus Dalby og Hanne Utoft et bord inspireret af sne og is.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.