Drømmen om et sundere, et mindre stressende liv – ude på landet – ligger måske i mange – men derfra og så til at tage springet, til at bestille en flyttevogn – ja der er der stadig et stykke vej.

For Mikael Andreasen sker der det – at en dag mærker han efter – inde i sig selv – og han finder ud af at tiden ligesom bare går og går – uden at det lykkes ham at finde det, der kan give en tilfredsstillende ro – og uden at have opnået følelsen af at have ramt den rigtige hylde – det gør han han noget ved. Han flytter til Samsø – han starter en produktion af koldrøget laks – vel og mærket ikke den type vi finder i supermarkederne – men en helt og aldeles udsøgt udgave af slagsen.

Vi møder også tilfældigvis Anne – som også flyttede til Samsø – og det er det bedste hun har gjort – siger hun. I dag dyrker hun og manden grøntsager og blomster som de sælger ved deres vejbod.

Ø-Laks … Et kulinarisk eventyr, midt på Samsø – et program om at trække i bremsen, sænke skuldrene, gøre sig umage og være tålmodig – det lønner sig.

Fotos fra optagelsesdagen:

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.