… i mit jobliv

Da jeg pludselig en dag får besøg af Claus Jacobsen, tidligere DR journalist, myldrer minderne frem – bl.a. fra tiden med produktion af 8×25 minutters film fra Djursland – fra dengang hvor der var 8 kommuner.

Min karriere i tv-branchen startede spontant i november 1989 – jeg producerede på det tidspunkt modetøj og på et af mine mange modeshows blev jeg opfordret til at lave tv om mode.
“Ja – hvorfor, ik?” siger jeg
3 måneder senere står jeg som tilrettelægger og vært i 1 times direkte tv
“Ja ja – hvordan det falder ud?” Ha ha – det vil jeg fortælle om en anden gang 😉

De næste 6 -7 år fortsætter disse direkte tv-udsendelser, først én gang om måneden – senere hver 14. dag. Samtidig forsøger jeg at lære lidt om hvordan man laver tv – Learning by doing

I 1996 får vi så disse tv-udsendelser fra Djursland op at stå og set i bakspejlet vil jeg sige at det var som at komme i mesterlære – på den mest effektive og grundige måde – af mesteren selv. Jeg takker Claus Jacobsen for – at det for alvor blev starten på min lange tv-karriere med produktion af film.

Denne “praktiske uddannelse” er senere supleret med en teoretisk:
Radio- & Tv Journalistik  på Journalisthøjskolen

Møde folk der brænder for en sag

“Hvad er det der er fedt ved at lave film?” bliver jeg tit spurgt om.
Tja – hvad er det? – For det er hårdt arbejde, oftest fra tidlig morgen til ud på de små nattetimer, i hvert fald når man som jeg ikke bare kan slippe det fordi klokken siger fyraften – næh – men det at møde folk der brænder for en sag, folk der er ildsjæle og pionerer og folk der er vilde med livet, vores kultur og natur, ikke bare på Djursland – men over det ganske land – det er jeg vild med!

Dette privilegium – som jeg mener det er – at have muligheden for at videregive denne smittende begejstring – solstrålehistorier – til tv-seere – det er det jeg brænder for.

Det overraskende Djursland – Se de gamle film her:

Her følger lidt foto
– fra tiden med optagelserne til Det overraskende Djursland:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.