Om mig og mine tv-udsendelser – tv-udsendelser, som jeg bestræber mig på – skal fortælle en historie – en solstrålehistorie – en historie om en personlighed fra det virkelige liv – om et endnu næsten uopdaget sted i Danmark – og ikke mindst om vandreture i vores smukke smukke land

Født på Fanø – på en mindre landbrugsejendom – er opvokset i et hjem hvor midlerne ikke var store og hvor der skulle tænkes alternativt for at holde føden på bordet. Mit første legetøj var grydelåg og grydeskeer og senere var det bedste jeg vidste at gå på værkstedet og ”stjæle” søm og brædder for at bygge mit eget lille hus – i børnehøjde.

Måske er det denne start på livet – der har været med til at udvikle min kreativitet. En kreativitet som blev til en uddannelse inden for boligindretning – efterfølgende 15 år som designer med produktion af modetøj – og senere en uddannelse som Radio/TV Journalist, tv-tilrettelægger, fotograf/klipper, hvilket stadig er mit job i dag.

Deltager løbende i workshops og kurser på Journalisthøjskolen, og når tiden tillader det – så også på Århus Kunstakademi, ”Skolen for kunst og design”. Er aktiv – sammen med min mand Leifi – i kunstnerfællesskabet “Højer Gruppen”

Er altid i bevægelse – går hellere lange ture end at sidde i sofaen – for netop i naturen finder jeg den ro der skal til for at have balance i mit indre, ligesom det er her jeg opbygger en uudtømmelig kilde af nye idéer.

Som både æstetiker og etiker – ser jeg alt i sammenhænge, i form, farver, og kompositioner – og det er vigtigt for mig at en skulptur, et maleri, et stykke fotokunst og en tv-udsendelse medvirker til god energi – for – for mig skaber god energi, glæde – og – glæde smitter.

Kontakt mig – hvis du kender en personlighed – eller har en idé – jeg måske skal lave et tv-portræt af 🙂 mail@lissie.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.