Det er sommer – og det er regntid – og indimellem skinner solen – og jeg vandrer min daglige vandreture – og mine drømme om at vandre i regnskove, indfries næsten dagligt – og det hele er grønt og frodigt – og smattet – og jeg finder firkløvere – og jeg skrider i mudderet – og jeg snakker (højt) med sneglene om at de skal holde sig fra blomster og kål – og tomater vokser frodig og beskyttet i drivhuset – og kemoens bivirkninger er minimale – og om lidt miniferie i Vorupør – og nej – intet nyt herfra – og – alt er godt.

Og – meget sker på mine vandreture

Bliver man påvirket af det men læser eller hører som lydbøger/Podcasts?

Jeg gør – JA.

På mine walk ture, hvor jeg altid har enten en lydbog, en podcast, musik eller nyheder i ørene – kan jeg både smile, grine eller lade tårer trille og tit giver det også anledning til en snak med folk jeg møder. “Er det fordi solen endelig er fremme at du går og smiler?” Og ja – det kunne det sagtens være – men i det her tilfælde er det fordi jeg netop har lyttet til podcasten Mirakelmandens fortælling om et mirakel – en fortælling der fastholder min tro på fremtiden.

Mirakelmanden – en Podcast fra Kræftens Bekæmpelse – en Podcast der giver håb, for os med bugspytkirtelkræft.

Mirakelmanden Hasse – var opgivet af lægerne efter 2 år med kemo – men hustruen fik ham med i et forsøg, hvor der netop forskes i den form for kræft. Det er nu 6 år siden og han er i dag kræftfri.

Selvom jeg ved der ikke er 2 ens kræftforløb – så er disse solstrålehistorier med til, at jeg kan fastholde troen på fremtiden, kombineret med den seneste artikel i “Kræft i Danmark 2024” – med overskriften “Flere overlever kræft i bugspytkirtlen – men det er stadig en alvorlig sygdom.”

Så altså … selvom der ikke er noget nyt at fortælle – så oplever jeg alligevel noget nyt – hver dag.

Ønsker alle en god regnsommer

– og nyd så at vi kan spare på vandforbruget.

Link til ugens programoversigt

FOTO-UGE-BIOGEN

UGENS PROGRAMOVERSIGT

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.