… selvom jeg husker 2022, som var det i sidste uge – så er vi altså allerede et godt stykke inde i 2023, ja så langt, at den første uge næsten allerede er slut – men – året er dog så nyt, at vi stadig godt kan sige GODT NYTÅR.

Og jeg håber og ønsker og tror på – at alle må få et supergodt år – et år hvor vi alle er lige der, hvor vi hver især ønsker at være – eller med andre ord – at vi ikke nøjes med at ønske og drømme – om noget andet – et andet job – et sundere liv – at rejse noget mere – eller måske bare det at vandre noget mere – i naturen – for at kunne suge dens kraft til os – for at lade dens ro give os ro og overskud, helse og lise – eller – hvad det nu måtte være – det vi går og drømmer om – men at vi siger til os selv “Vi gør det”

For mit vedkommende har jeg tilmeldt mig en challenge – et mål om at gå 5,6 km – om dagen – i gennemsnit – altså = 2023 km i 2023 – og det betyder at de dage, hvor jeg ikke når det – og dem vil der helt sikkert komme en del af – så skal der ‘bare’ vandres flere km på andre dage. Og hvorfor gør jeg det? – Simpelthen fordi jeg – de fleste dage – har jeg stillesidende arbejde – derfor er det nødvendigt rent fysisk – men det betyder også at jeg ved hjælp af vinden, regnen, sneen eller solen – får tømt – det der måtte fylde – i øverste etage. Mon du har et mål?

FOTO-UGE-BOGEN

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.