… helt tomt, som i helt tomt – var der i mit hoved på dagens iskolde fyraftens walk. “Underligt?” Hvordan det kan lade sig gøre – specielt i mit hoved? Det plejer at være fyldt med en milliard tanker – på en gang. Men ikke i dag. Ofte lytter jeg til en god bog – simpelthen for at sende tankerne på flugt – det gjorde jeg heller ikke i dag. Hvad sker der lige? Jeg ved det ikke – men jeg opdagede at jeg nød det – bare at gå derudad – tankefri – og – det er jo det, det handler om – det, at gå og gå og gå … præcis som Søren Kirkegaard tænkte.

Og ellers er der vist ingen tvivl om at den første uge i det nye år, vil blive husket. Dronningen der abdicerer – og – ikke mindst – snevejret. For mig har det bare været en næsten helt almindelig uge – en uge, der har været præget af – at forsøge at indhente noget af det arbejde jeg ikke nåede før jul. Skal være klar til at gå i speakerboksen på torsdag – så jeg klipper og klipper – og skriver speak – til 3 nye spændende tv-programmer – fra morgen til aften – kun afbrudt af en frisk 5 km gåtur. Frisk, fordi det er SLÆDE koldt – og så er det også mega glat – og det betyder at min gangart – nok ikke liiiige ville egne sig til Catwalk – men det har jeg absolut heller ikke nogen som helst intentioner om.

Min kræftdiagnose mærker jeg heldigvis intet til – kun kemoen må jeg indrømme at jeg er fucking træt af – det, at den rammer munden mere og mere – er mega ØV. Nu kommer der også blæner, som er med små huller, og det betyder at ligegyldigt hvad jeg putter i munden – så svider det rigtigt meget. Troen på at det hele nytter noget – kommer virkelig på prøve – men måske er det sundt nok?

Og så er ugen – vi netop har taget hul på – endelig ugen, hvor jeg får svaret på om kemoen nytter noget – og det ser jeg frem til – og krydser alt hvad der kan krydses for at det stadig går den rigtige vej.

Med FOTO-UGE-BOGEN – længere nede på siden – og en oversigt over de tv-programmer, jeg er den glade tilrettelægger af – ønsker jeg alle en hvid 🤍 hjertelig uge – uge 2 i 2024

FOTO-UGE-BOGEN

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.