Coverbilledet – en lille lyserød sky – fanget, en ellers meget grå dag – illustrerer ganske fint – at der er lyspunkter overalt – når bare vi ser dem.

I denne uge, starter vi de første optagelser til udsendelsesrækken “Minkavlernes historie … fra eventyr til mareridt.”

Vi lægger ud med at tage en tur på Gjøl – halvøen, hvor minkfarmene ligger som perler på en snor. I 80’erne var der over 80 farme – som i 2019 var reduceret til 39 – og i dag – ja – der finder vi kun en massiv bygningsmasse rundt på hele halvøen.

Er helt sikker på det bliver en spændende serie – men der er laaaang vej endnu – vi skal rundt i hele landet – for at finde de bedste historier.

TV-ugen – uge 03 2022 – fortsætter – bl.a. med serien: Europas fremtid – dit EU – et aktuelt debatprogram, hvor seere kommer med tanker, kommentarer og spørgsmål – til det fremtidige EU.

FOTO-uge-bogen – uge 02 2022

Ugens første 2 dage blev det ikke tilført mange skridt på kontoen – mandagen sagde vi farvel til en god ven – som efter længere tids sygdom sov stille ind, og fra denne smukke bisættelse i Frederikshavn – til researchmøde på Gjøl. Tirsdag igen møde og sent hjemme – så først onsdag og resten af ugen blev det til lidt aftenvandring. Ugen sluttede med fødselsdag i Allerød lørdag – skal dog først fejres næste uge – og søndag med den skønneste 20 års fødselsdagsbrunch i Harlev – STORT TILLYKKE TIL Sisse – samme dag blev familien igen øget med en nyfødt nevø 🙂

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.