… selvom mange omkring os – er POSITIVE.

Pudsigt – at det pludselig kan være positivt at være negativ – men bedst som man synes at headlines – som i næsten 2 år, kun har indeholdt noget med Corona – er afløst af mange andre, desværre også meget triste headlines – ja så kommer Coronaen faktisk først nu – tæt på – rigtig tæt på.

Familien rundt omkring os er ramt – naboer er ramt – og på jobbet, er der flere og flere der må lægge sig ned 😟 Møder – jeg skulle have været til – blev udsat, og hvad der gjorde mest ondt – var at et cafémøde – med et af vores børnebørn – også blev udsat – alt sammen pga den s…. Corona, men selv – undgår vi det. Vi får den ene gang efter den anden at vide – at vi er NEGATIVE og vi krydser fingre for at vores NEGATIVITET fortsætter – uden at det dog på nogen måder går ud over vores ellers positive holdning🤞

Ugens programoversigt er – som den har været et stykke tid – og vil være det meste af foråret – med masser af genudsendelser – men bestemt udsendelser som er mange genudsendelser værdig. OG – det er bestemt ikke fordi jeg bare sidder og piller næse – tværtimod – så er der gang i rigtig mange nye programmer:

  • 6 programmer med udgangspunkt i Minkhistorien
  • 6 programmer, der skal handle om at gå/vandre for en god sag – nemlig for BørneTelefonen
  • 4 programmer om Perler i det Vestjyske
  • 1 program om en gruppe mænd i Viborg – hvor en bestemt hårfarve er fællesnævner – mænd som ikke sidder med hænderne i skødet.
  • og endnu et program om og fra Lysglimt, Danmarks ældste rekonvalescenthjem – hvorom man kan sige at det ligger uforskammet smukt i Gilleleje – direkte ud til det Nordlige Østersø

så altså – rigtig mange nye udsendelser er på vej – og – indtil de engang bliver færdige – må genudsendelserne nydes – eller hvorfor ikke se nogen af de mange nye programmer som min dygtige kolleger producerer, bl.a. den nyeste serie: Hvor er du nu? – en serie om og med personer, der gennem tidens løb – har markeret sig, været headlines eller på anden måde været offentlig kendt – f.eks.:

ELLER – vil du vide mere om EU – se klik på et af flg. temaer:

m

Foto-uge-bogen:

En uge der har budt på en del små-vandre ture – i tiltagende dagslys – næsten 2 1/2 time – det kan mærkes – og det er sååå fedt.

Nej – der er Ingen tvivl om at foråret ER på vej – ikke bare det at dagene er blevet længere og alpeviolen står i flor – men også det at Solsorten er begyndt at kvidre. Den har nemlig yngletid fra marts til august og starter derfor kurtiseringen – “ O solo mio … 🎶 ” og territoriemarkeringen – allerede i februar – til glæde for os alle

En af vandreturene gik gennem Botanisk have – en tur, hvor jeg glædes over alt det grønne – vi har i vores midtby – ja ja – jeg ved godt det ikke er grønt endnu – men det er altså på vej Blev i øvrigt også positiv overrasket over den smukt renoverede Amfiscene – her må vi ind til en koncert – onsdagskoncert – altså hvis DEN tradition, skulle komme op at stå igen.

OG – er der ikke noget med at julen varer lige til påske? I hvert fald – så indløste vi vores julegave i torsdags – en koncertoplevelse i Musikhuset – en hyldest koncert for Bent Fabricius Bjerre – en oplevelse der på alle mulige måder var en stor oplevelse – en koncert der præcist viste hvor stor og alsidig kunstner han var – flot præsenteret og præsteret af dygtige musikere – der alle var nære venner med Bent. Ydermere var det en fyldt koncertsal – alene det, var en god oplevelse, det at være til live musik sammen med tusinder af andre mennesker – jo – livet er i gang igen efter Coronaen.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.