… ja en uge med lidt af hvert – vejrmæssigt – men også i det hele taget – for – mon der findes en løsning eller bliver der krig? Og NORA – der kom ganske ubemærket fobi, ihvertfald i Aarhus, selvom mine kollegaer gjorde hvad de kunne for at varsle ankomsten – og Ingen OL-medaljer til Danmark – og De blå haler voldsomt ind på de røde, siger seneste Epinions Meningsmålinger – OG – først var det vores egen dronning – nu blev også den 95-årige Britiske dronning Elizabeth ramt af Corona-Kanonen – OG – i fredags kører vi på tv-optagelser i Viborg i høj sol – 6 timer senere, kører vi hjem i noget der ligner en snestorm – hmmm – verden af da af lave.

Det blev flotte optagelser til et af de mange programmer der er i støbeskeen – et program om seniorer der ikke sidder med hænderne i skødet – men er i gang med at bygge en hel by.

Et fælles projekt – hvor de mødes 3 dage om ugen på en ‘arbejdsplads’, hvor alle håndværksfag er repræsenteret, udover arkitekt, byggeformand og kantineleder – og alle er vel og mærket mellem 65 og 90 år

Tidligere på ugen kørte vi – til Vestjylland – på research. Her gemmer sig virkelig mange spændende oplevelser – oplevelser og seværdigheder som måske er ukendte for mange.

Hvor mange ved f.eks. at maleren Per Kirkeby også var arkitekt?

Jeg vidste det ikke (det er selvfølgelig meeeget – jeg ikke ved 😉 Men – det var han altså.

Og da en omfattende stensamling – samlet af amatørgeologen Carlo Møller, fra Holstebro – blev doneret til Skærum Mølle i midten af 1980’erne – blev Per Kirkeby hyret til opgaven at tegne en velegnet bygning

– og den står der i dag – ved Folkeuniversitetetscentret, Skærum Mølle

og det er bare for at nævne et enkelt eksempel på mange af de enestående oplevelser – vi finder i Vestjylland.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.