De blev altså ikke enige – så nu raser en krig – det er så uforståeligt og grusomt – at vi i 2022 skal udsættes for tilstande der hører fortiden til – mig totalt uforståeligt ??? Og – på trods af det – så sidder vi stille i bigrafen og ser en forrygende film om Rose – kvinden der blev sindssyg – i ordets forstand – da hun 17 år gammel – bliver forladt – efter et kærlighedseventyr i Paris. Vi sidder her stille på de bløde røde plyssede sæder i ‘Øst for Paradis’ og er opslugt af denne film – en film der fremkalder såvel latter som tårer – og får os – for en stund – til at glemme alt om – denne grusomme virkelighed udenfor.

men lad os hjælpe – så meget vi kan – og ikke glemme – at uanset hvad – så må vi huske at glædes over dagen i dag – for solen skinner og det gør unægtelig noget godt for alt – selv det – at man opdager – at der måske har været en grund til at det har været gråt udenfor – vinduespudseren (mig) må i gang.

OG – godt nok sneede det kraftigt først på ugen – men måske er det alligevel tid at fjerne al udendørs ‘jule’lys – i kommende uge er det nemlig forår.

I tirsdags var vi igen ude ved en tidligere minkfarmer – vi fik lavet en masse gode optagelser, som jeg altså virkelig glæder mig til at få klippet sammen.

Et ‘lille klip synes jeg I allerede nu skal have fornøjelsen af at se – det er taget med min IPhone. Det viser de næsten uendelige lange overdækkede bygninger – som minkene levede i.

NU er her HELT STILLE.

Med denne uges tv-oversigt – ønskes alle en god uge

foto-uge-bogen:

som er min fotodagbog – viser unægteligt det meget omskiftelige vejr – ugen var præget af. OG så er der en opskrift på ekstrem nemme og hurtige boller – jeg tilfældigvis fandt og måtte prøve af – resultat var en succes. Prøv selv 😉

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.