… sol som vi hjemme i vores lille trygge land – kan nyde – og den bliver nydt – på trods af lave temperaturer – imens millionvis af mennesker må flygte fra deres hjem i 🇺🇦 – ud i usikkerheden og ud til en hverdag de ikke kender.

Men hvor bliver jeg dog stolt – stolt over mine medmennesker – stolt, når jeg læser at mange starter bilen – kører til den Ukrainske grænse – for at række en hjælpende hånd – tilbyde transport til Danmark, Polen – eller hvor der er mulighed for at de kan være i sikkerhed – sikkerhed for denne ene mands alt ødelæggende invasion.

Heldigvis er der noget der tyder på at krigen ikke lige går som han havde planlagt, skiriver JP – men – intet er sikker. Hvad sikker er – er at krigen berør os alle. Vi skal til valg i juni og vi har stigende brændstof priser – og det er jo desværre nok kun starten.

Ikke mere om den krig – for det var også en uge med 2 skønne optagelsesdage – sammen med et meget engageret team og fantastiske medvirkende.

Foto-uge-bogen

… foto fra ugens ‘Gå-Hjem’ ture – ja ja, ikke helt hjem, men de første 4-8 km – gå-ture, som på den ene side – er et must, for at nå mine 10.000-skridt-om-dagen-mål – men bestemt også fordi det er en fantastisk måde at lade skuldrene falde ned, efter en dag bag computeren – og at solen så skinner på fuld blus – det gør det hele endnu bedre.

OG – hvad der gør denne uge helt speciel – er at ugen slutter med et cafémøde med Sisse – det er GULD tid ❤️

Ugen bød også på en af de mere ‘TRÆLSE’ oplevelser

Vi skulle til frokost i Frederikshavn – hos venner vi ikke har set længe – vi har glædet os – og vi kommer godt afsted, men kort før Hobro – taber vores trofaste Corsa fart – for til sidst at stoppe helt.

Falck kommer – godt, man er medlem – og Corsaen kommer på ladet og turen går retur til Risskov. Må lige sige at der er mægtig flot udsyn fra en Falck-bil 😉

Bilen blev stillet ved værkstedet – tømt for bagage og mine vandrestøvler

I en lejet bil – kører vi hjem – opdager at støvlerne ikke er i bilen – men heldigvis står de stadig, hvor de blevet stillet – også efter en times tid.

En ‘Tycho Brahe’ dag

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.