Måske tænker du nu – at dette er et lille skriv om vinterbadning – det kunne det måske også godt have været – men nej, jeg er endnu ikke hoppet på den dille – måske en dag – who knows? … men – derimod handler indlægget om at lytte til de signaler som vores kloge krop sender.

Kunsten … at lytte til kroppen – er et nyt tv-program, som kommer snart.

Hver dag – døgnet rundt – bliver vi bombarderet med informationer – med nyheder – i det uendelige. Hver dag – døgnet rundt – lader vi de sociale medier fylde os med viden – viden som i mange tilfælde er unyttig viden. Vi bruger faktisk mange kræfter på at følge med og forstå vores omverden – men hvor er vi selv – husker vi os selv – husker vi at lytte til vores egen krop – mærker vi efter når den sender os livsvigtige signaler? Nej – det er vi nemlig ikke ret gode til – og hvis vi har intentioner om at blive 104 år – ja så vil det være en god idé, at vi bliver bedre til at lytte til vores krop.

Nyresvigt og 2 år i dialyse – fik ham til at lægge sit liv helt om.

I det nye program – som jeg klipper på lige nu – fortæller vi historien om Kenneth, der en dag fik nyresvigt og måtte i dialyse i 2 år, inden han var så heldig af få tilbudt en ny nyre. Han fortæller at han på den måde nærmest var tvunget til at stoppe op og tænke over sit liv.

Glæder mig til at vende tilbage med datoen for premieren.

Julen varer lige til påske …

Kajsa Vala – er navnet på en Aarhusiansk sangskriver, sanger og ikke mindst guitarrist. Vi var så heldige at få 2 billetter – til en koncert med hende i musikhuset – i julegave. En af de julegaver, som vi elsker at modtage og som i bogstaveligste forstand varer lige til påske. Og det var en overraskende – vi havde nemlig aldrig hørt om hende før – og en helt utrolig fantastisk oplevelse. Det kan næsten ikke siges bedre end at Kajsa Vala laver ikke musik – hun er musik.

FOTO-UGE-BOGEN

Walk your Talk – er mit mantra

– et mantra som jeg selv forsøger at efterleve, meeeen det lykkes nu ikke altid. Kun mit mål om at gå minimum 5 km hver dag – holder jeg. Det betyder også at jeg på hver tur får taget en masse foto – selvom turene ofte er de samme strækninger, ser jeg alligevel noget nyt hver gang.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.