Tåge, kan nu noget … altså – når bare ikke man skal ud i trafikken. Vel vel – det skal jeg – men i byen er tågen aldrig helt så slem. Der hvor tåge kan noget, det er på mine fyraftenswalk – og selvom jeg kun bruger mit mobilkamera – så er det i så fin en opløsning at fotoet bliver interessant. Og et foto i tåge – appelerer lidt til fantasien. Fotoet her – med de 2 både – der helt uforstyrret bare ligger helt stille – bliver skarpt overvåget af fuglen (der lettede et sekund efter at billedet blev taget) – men hvorfor holder den øje? Hvad gemmer der sig i bådene? Ved den noget, jeg ikke ved?

Ihvertfald ved jeg – at disse mange natur scenarier – er med til – at få mig afsted på mine gåture.

Kunsten … at lytte til kroppen – er færdigklippet og kommer snart – på dk4

Som – for så mange andre – så kørte det bare derudad for Kenneth – men for godt 20 år siden blev han tvunget til at stoppe op – han fik nyresvigt og måtte derfor i dialyse hver anden dag. Det betød at han begyndte at tænke over sit liv – et liv som det meste af tiden foregik i overhalingsbanen. I dag har han tid til familien – og så har han skiftet lønmodtager jobbet ud med egne klinikker, hvor han hjælper en masse mennesker med at lære at lytte til kroppen. Vi møder ham på klinikken i Risskov – og her fortæller han sin egen historie

Kommer snart på dk4 – se de første par minutter her:

Ting klumper sig sammen …

Når jeg kigger programfladen – nedenfor – igennem – er der ikke mange nye programmer fra min hånd – og det er bestemt ikke fordi jeg har droslet ned – tværtimod – men mange nye programmer har klumpet sig sammen til at skal produceres mere eller mindre på en gang.
OG – jeg tror faktisk at det med at tingene klumper sig sammen – er min personlige naturlov – en naturlov der måske skyldes at jeg – trods mange års erfaring – ikke har lært at sige nej. Og at lære det – nej – det vil jeg ikke engang bruge energi på mere – ser i øjnene – at sådan er jeg bare – og det er OK.

Men hvorom alt er – NYE programmer er på vej – og mere om dem senere.

FOTO-UGE-BOGEN

… fra mine fyraftenswalk i uge 11

– OG – jeg holder mine gennemsnitlige walks på 6.5 km om dagen – “So far – So good”

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.