Hjemturen fra en Påskefrokost ved een af mine kolleger – som bor nabo til Ebeltoft Gårdbryggeri – et eventyrligt sted på Djursland – foregik i slowmotion – fordi det var så skøn en aften, vindstille og den smukkeste solnedgang, at det skulle nydes 100%

OG at mødes med kollegerne – i privat regi, uden for jobbet – er enormt hyggeligt – men selv om snakken går om løst og fast – så ender den alligevel altid med at dreje sig ind på jobbet. Det flyver rundt – på kryds og tværs af bordet – med mange idéer til nye tv-udsendelser. Det er vel også på den måde – altså en form for ustruktureret brainstorming – at nye idéer skabes – og hvis bare en enkelt idé huskes dagen efter – så er det jo fedt.

Klippe klippe klippe – det er det det kører på – på jobbet – pt – men også planlægning af den sidste optagelse til serien om minkavlerne som vi skal på på onsdag – det bliver fantastisk at få den i kassen.

OG – hvis du ikke så – Minibyggerne i Viborg – i sidste uge så er der en mulighed på torsdag den 28. april kl 17:05, og jeg må da også lige nævne at programmet har fået særdeles gode anmeldelser 🙂

FOTO-UGE-BOGEN:

Tiden flyver – ja – men vi flyver heldigvis med – solen står tidligt op – nogen gange før mig – men til gengæld så skinner den så – fra en klar blå himmel og varmer og man bliver simpelthen glad i låget – hver eneste gang. Solens liv og varme får også hjertetræets små hjerteformede mørkerøde blade til at udvikle sig med en hastighed – så det næste kan ses med det blotte øje. Et af naturens mange små mirakler – lige uden for døren.

“Rend mig i traditionerne” en bog skrevet af Leif Panduro i 1958 – en bog om den unge David – der ikke ville gro fast i traditioner. Og – mange gange har jeg det faktisk også stramt med traditioner – meeen – af og til må jeg også indrømme at det er hyggeligt – når bare der så er plads til fornyelser indenfor traditionen. Én af vores – alligevel – mange traditioner, er de årlige gensyn med “Grønkålerne”

“Grønkålerne” er en godt 30 år gammel privat gruppe – en gruppe bestående af 5 par. Det startede med at der skulle høstets grønkål hos det ene af de 5 par, og alle de øvrige blev inviteret med for at give en hånd med – det skete lørdagen før første søndag i advent – og allerede ved første møde blev man enige om at det skulle være en tradition – og det har det så været lige siden. Der blev så også lavet aftale om at de øvrige 4 par skulle også afholde af et arrangement – og det har betydet at igennem disse mange år har – har der været utrolig mange mange oplevelser af alle mulige slags. OG – et af arrangementerne blev afholdt i lørdags – et arrangement der bød på et besøg på RUS udstillingen på Moesgård Museum – nedenfor et foto, hvor en del af gruppen studerer Vikingernes rejse fra Danmark til Kiev – ja og videre til Konstantinopel.

RUS på Moesgård Museum – en helt fantastisk udstilling – som varmt kan anbefales.

Vandring – skriver jeg ikke noget om denne gang – min målsætning med de 10.000 skridt om dagen – løber langsomt ud i sandet – igen kun 1 tur i den forgangne uge.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.