… og jeg elsker at dagene bliver længere og temperaturen stiger og jeg Walker derudad og jeg må have jakken åben og jeg tænker det er i dag jeg skal købe en is og folk returnerer mit smil med et smil og hvor er livet dejligt og folk sidder på cyklen på bænken på græsset og græsset er grønt og folk hygger og de mobiler og de lytter til musik eller til en podcast eller til en lydbog og folk snakker og læser og drømmer langs åen og hurra for sommer og mælkebøtter er smukke og vi skulle måske grille i aften og jeg skal huske at rapportere koda og mon vi kommer afsted til Ukraine og er det mon sikkert og hvor længe vil den krig dog vare og hvorfor pokker bliver de ved med at kæmpe i Sudan forstår simpelthen ikke at der stadig kæmpes fysiske kampe som dengang i vikingetiden troede at menneskeheden var blevet klogere og hvor er ukrainerne fantastiske at de alligevel kan holde humøret og måske – nej ikke måske – kan vi lære noget af dem og heldigvis er livet en lang læring og og og hav’ en skøn uge – enjoy!!

FOTO-UGE-BOGEN

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.