og – nej – det var ikke fordi jeg – “Mig og min rygsæk” – kom op at stå/gå på stylter – næh, det drejer sig såmænd bare om vejret – for altså – hvor heldig man kan være …

Vi er på optagelser ved Nissum Fjord den 3.4.og 5. maj – det er optagelser til en lille serie “Til fods i naturen og kulturen … ved Nissum Fjord”.

Datoerne blev allerede fastlagt i februar – men selvsagt kunne vi ikke have nogen som helst fornemmelse af, hvordan vejret ville blive – og – at vejret skulle være godt var en betingelse for optagelserne.

Solen skinner den 3. maj – og vi kører af sted – den fortsætter med at skinne den 4. maj – men – om morgen den 5. maj, er det overskyet, trist og vådt – ikke rigtigt regn, men dog sådan at udendørs vandrebilleder ville være kedelige – ja – også selvom jeg ved at det er en del af det danske vejr – men men men – alt er smukkere, med en blå himmel – ja selv mundvigene, der vender opad når solen skinner, er da skønnere at kigge på end en sur smiley.

Nå – men dagens første optagelser er heldigvis indendørs – så jeg krydser fingre for at vejret kunne blive bedre. Vi bliver færdige og da vi kører fra location 1 – anes der lidt blå himmel i horisonten – og inden vi er fremme (10 minutter senere) er solen igennem – og den bliver ved med at skinne – hvem er glad – det er jeg. Og så er det min kollega siger: “Du må have en forbindelse til højere magter”

Nedenfor viser jeg en række foto fra de 3 skønne optagelsesdage med vandring og møder med skønne mennesker i det Vestjyske.

Og sluttelig – må jeg skrive at: “Miraklernes tid er ikke forbi”

Måske er det ikke ligefrem et mirakel – men et faktum – at en operation, jeg skulle have været igennem i morgen d. 10. maj – en operation, der ville betyde at jeg ville være en Type 1 Diabetiker resten af mit liv – er blevet udsat – og den er blevet udsat fordi, der på diverse helt nye scanningsbilleder ikke er sket nogen forværring – og alle – helt friske – blodprøver er normale – så lægen skønnede at operationen uden problemer kunne skubbes – og så må vi se, hvordan nye scanningsbilleder – som jeg skal have taget den 8. august – ser ud. Det har jeg det kanon godt med – og håber så i mit stille sind på at det hele vil hele sig ganske langsomt 🙏

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.