…simpelthen fordi vi var på en formidabel én af slagsen … læs mere længere nede 🙂

Men ellers har det været en uge med – kippe klippe klippe – og i tiden klipper jeg hjemmefra. Det har bestemt visse fordele, vasketøjet kan blive luftet i dagtimerne, visne blade kan fejes sammen på terrassen – og pauserne kan nydes i “Driveren” – når kroppen – skuldrene – hovedet – trænger til at blive brugt på en anden måde end arbejdet ved computeren – MEN – tilgengæld kigger jeg ikke på klokken – så det kan let blive til flere timer – jeg savner mine kolleger og den sparring vi har – OG – for mit vedkommende – og nok vigtigst af alt – jeg savner mine gåture gennem Aarhus. Her skal der lidt mere til for, at tage sig sammen til en gåtur.

FOTOUGEBOGEN:

… ikke ret meget at fortælle fra sidste uge – udover at vi mandag aften kørte en tur til Ebeltoft. Det var noget med – og jeg ved godt det lyder underligt – men – at det ligesom skulle fejres at den planlagte operation var blevet udsat, og jeg havde det helt OK på det tidspunkt – desværre har det igen ændret sig – så operationen er nu på tale igen.

Vi spiste på Stockfleth på havnen – en udsøgt oplevelse, såvel maden som betjeningen – og ikke mindst, så fik jeg et glas af en meget speciel alkoholfri hvidvin – hvor tjeneren siger: “Det er enten et ja eller nej til denne vin – fordi smagen er helt sin egen. Det kan jeg kun bekræfte – men et stort Thumbs UP fra mig

De skriver om vinen:

ARENSBAK Blanc er det vinøse, alkoholfri alternativ. En fermenteret drik baseret på Kombucha. Den florale smag stammer fra brugen af jasmin te. Den har en frugtig duft og smag af melon, kvæde og frisk citrus. Den er lagret på egetræsspåner, med et hint af vanilje for at give den fløjlsbløde, frugtige og tørre mundfornemmelse og lange eftersmag.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.