Elsker jo at vandre – undskyld, men det er nok en udtalelse, som ikke er gået mange – af de næser jeg kender – forbi. Jeg kan også lide at presse mig selv – lidt – altså så det ikke ‘bare’ er en gåtur, men også noget med at sætte et mål op – som for eksempel det med at vandre minimum 5 km om dagen – hver dag – i hele 2023. Og indtil videre holder jeg det mål.

Det hele startede i Corona perioden.

… for her opstod nye muligheder. Nogle mennesker etablerede det Virtuelle Sports Universe – det betød muligheder for at løbe-, cykle- og vandreentusiaster – stadig kunne konkurrere – ikke fysisk sammen – men virtuelt sammen. Jeg var straks med på bølgen. OG det er jeg stadig – sammen med rigtig mange andre over hele verden.

Men så indimellem – dukker der jo også andre live muligheder op – nu hvor vi igen kan være sammen i store grupper. En af de interessante muligheder var Viking Walk – med start og slut på Ravnsborg ved Fåborg – 30,18 km med en gennemsnitstempo på 10,06/km og dvs. en gennemsnitshastighed på 5,9 km/t – DET VAR FEDT 🙂

“Skulpturerne … taler ud”

“Skulpturerne … taler ud” er en række korte programmer (varighed ca. 5 minutter) – som er Mikkels projekter, vores første år fotografelev. Det er et lille program, der handler om de mange skulpturer som vi – måske dagligt – går for forbi, på vores tur – derude. Og det er netop det – “vi går forbi” – vi lægger knapt nok mærke til kunstværket – det er der bare. Men hvad fortæller det – hvorfor står det her og hvem er kunstneren – er nogle af de spørgsmål som Mikkel forsøger at besvare.

De små programmer fortjener at blive set – men pas på, måske bliver du lidt klogere.

Det er sådan – bl.a. – vi udvikler nye fotografer, på dk4.

FOTO-UGE-BOGEN

Glædes over vores smukke sommer-Danmark – og ikke mindst den natur vi har – lige udenfor døren. Jeg oplever den hver dag – på mine daglige vandreture.

NÅ-ja – så deltog jeg da også lige i Viking-Walk – en 30 km’s gå-tur, med start og slut på Ravnsborg ved Fåborg.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.