… og lige om lidt lyder vores allesammens store fællessang – med eller uden bål – fra alle hjørner af Danmark – en fællessang, hvor man næsten ikke kan undgå at få en national-følelse-klump i halsen.

… men hvorfor får man en “klump i halsen?”

Det får mig til at dvæle lidt ved spørgsmålet om hvorfor man en egentligt får en “klump i halsen?” – for det er jo ikke bare en talemåde – det er virkelig en følelse af at have en klump siddende der, midt i halsen. Det pudsige er at ‘klumpen’ – ihvertfald for mit vedkommende – udløser små – ikke altid diskrete – tårer. Og – jeg ved ikke, hvad det er – og det er jo heldigvis nok også meget forskelligt fra person til person – der kan udløse denne underlige tilstand, en tilstand som på en gang er smuk og vidunderlig, men som også kan være yderst generende når en tåre triller – især når man ikke har en vandfast mascara på.

Men hvorom alt er så har netop denne klump i halsen fyldt rigtigt meget i den forgangne uge. Dels har ugen været præget af store øjeblikke i familien, øjeblikke, hvor ordet glæde, taknemlighed og også stolthed, sniger sig ind – og dels får vi den ene hjertelige mail efter den anden, alle med tilkendegivelser fra seere på vores programmer – og alle skal vide:

“Hold k… hvor gør det godt – jeg er glad”

… og nej, man bliver aldrig for gammel til at få et skulderklap, for udover at det udløser ‘klumpen’ – ja så gør det faktisk også det, at jeg føler stor ydmyghed og dyb taknemmelighed og lægger mig endnu mere i selen for at være en endnu bedre udgave af mig selv.

HOV…

…fik du ikke set historien om Trædestene i Thy – så er der igen mulighed både på mandag kl. 15.50 på søndag kl. 19.20 – på tv-kanalen dk4

Ønsker alle – den smukkeste midsommer

FOTO-UGE-BOGEN

… en uge – med endnu en veluddannet sygeplejerske i familien. Sideløbende med studiet har Line også været en del af sygeplejestudiets talentforløb om “socialt udsatte og social ulighed i sundhed”. Hun har gennem næsten 600 timer fordybet sig i ulighedsperspektivet – hendes helt store sygeplejefaglige hjertebarn ❤️‍🩹

Det var været et så succesfuldt projekt at Line læser videre på Aarhus Universitet, hun skriver bl.a. :

Lige om lidt venter en ny hverdag, hvor både uddannelse og talentforløb forenes på bedste vis 🍀

Jeg skal fordybe mig endnu mere i ulighedsperspektivet gennem kandidaten i pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet. Samtidig beholder jeg fødderne solidt plantet i klinisk praksis, hvor jeg fortsætter som sygeplejerske – vikar – på et lukket psykiatrisk sengeafsnit.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Discover more from lissie.dk …

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading