“What’s not to like” … et af de slangudtryk – blandt mange andre, i vores engelske powerbank – som peaker lige nu – og som er med til at booste vores old school danske – til et innovativt dansk sprog – med stadig flere og flere input udefra. OG det nytter ikke at tænke ‘No Way’ eller ‘No Go’ for det er Point of no return. In fact har det været det længe – og – ‘So What’? For hvem har ikke brugt begreber som ‘worst case’ – bottom line – walk your talk – nice to have – need to have – etc. etc. – men alt i alt don’t worry – for det handler vel bare om at vi er i gang med en game changer – ikke sandt? Og – nå ja – come on – face it. Iøvrigt gælder det samme, når vi taler ‘Kunstig intelligens’ – også her kan vi kun sige – om vi vil eller ej – så må vi gøre os klar til dette ‘next step’.

… tilbage til ‘What’s not to like’ …

Men tilbage til ‘what’s not to like’ – ja så er der heldigvis meget som jeg – helt indiskutabelt – er vild med. Det gælder f.eks bare det at sætte flueben – at kunne sige ‘Done’ eller ‘Tjek’ – ja altså – det at få noget gjort – få noget fra hånden – walk my talk – noget som – nok kun i underbevidstheden – har fyldt meget. Jeg er ret sikker på at mange vil være enig med mig i – at det frigiver energi og overskud.

Godt nok har jeg mange flueben jeg gerne vil sætte her i ferien – og selvom jeg har lang ferie, så ved jeg allerede nu – at jeg langt fra når dem alle – men de flueben der er placeret – de fylder ihverfald ikke mere.

De første flueben gælder så klipning af private film – hvor optagelserne har ligget i gemmeskuffen – nogle af dem helt tilbage til 2005 – fra rejsen til Kenya, Tanzania og Zanzibar. De er af uforklarlige årsager aldrig blevet klippet. Det er de nu – og – det føles godt – rigtigt godt.

14 små 5-10 minutters sammenklip fra fantastiske oplevelser i Afrika – er det blevet til – og hvis du skulle have lyst til at se et par af dem – selv om optagelserne er næsten 20 år gamle – og i det gamle format 4:3 – og – taget med et kamera uden stabilizer – så de ligger her

Men mange flere er på vej – bl.a. fra Kilimanjaro – Mount Everest – Marokko og Amalfikysten.

FOTO-UGE-BOGEN

… fra en ferieuge med sol og regn – med vandreture i nærområdet og flere fund af firkløvere – med udsøgt middag på Århus Ø, inviteret af gode venner og med den dejligste fødselsdagsfejring.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.