… Working, Nine to Five, sang Dolly Parton i 1980 – og specielt sætningen – “It’s enough to drive you crazy, if you let it” husker jeg – og jeg husker den specielt i denne uge – fordi, i tiden redigerer og klipper jeg tv-udsendelser i adskillige flere timer – end fra 9-17 – men det “Driver mig ikke Crazy” fordi jeg er vild med det – vild med at samle det kæmpe store puslespil det er at lave et tv-program, et puslespil der består af adskillige timers optagelser, mange timers interview med mange forskellige personer – og af en grafikker der skal kreere grafikken, en komponist der skal komponere underlægningsmusikken, en speaker der skal speake teksten jeg har skrevet og en posteditor til at justere lyd, lys og farver – altså at få alt det, til at blive til et tv-program, og et tv-program som nogen gider se – det er da vildt spændende.

Men men men – alt den ‘sidden’ på en kontorstol – går naturligvis ud over mine skridtmål – og det halter virkelig meget, kun 2 gåture er det blevet til i ugen – men gud hvor er det så til gengæld fedt, når jeg så endelig kommer afsted – og jeg fatter ikke at jeg ikke gør det hver dag – det er på alle måder og i bogstaveligste forstand LIVGIVENDE.

Jeg læste en artikel i JP om hvordan Ritt Bjerregaard – som så mange andre – har fundet ud af – at det at vandre – er forbavsende godt. Det er en rigtig fin artikel, hvor hun blev bl.a. spurgt om “Hvor i Danmark finder man den smukkeste natur?

»Det kan jeg heldigvis slet ikke udpege. Det er egentlig utroligt, for Danmark er et lille land, men der er stor variation i naturen. Bornholm har klipperne, det sydfynske øhav har bl.a. Lyø, som vi udforskede, og mod nord ligger Fyns Hoved, som er ganske anderledes. Vi var begge ret imponerede over ruten langs Gudenåen fra Silkeborg, og så overraskede Tøndermarsken – Christine og jeg har været en del i området som ministre, men aldrig derude, hvor man bare går og går og går, hvor landskabet er helt fladt, og horisonten breder sig i det fjerne.«
Ritt Bjerregaard og Christine Antorini

OG – det er netop det man bl.a. også får ud af at vandre – vi opdager vores mega smukke land – og vi opdager at vi bestemt ikke behøver at rejse langt væk – for at få store naturoplevelser, ja faktisk kan man ofte bare nøjes med at gå uden for ens egen dør. Billederne nedenfor viser, hvad der bl.a. gemmer sig – lige uden for vores dør 🙂

Læs forresten også denne artikel om Hærvejen – vores 500 km lange vandrerute – hjemme i Danmark – en vandrerute med et kæmpe potentiale – en vandrerute der skal forbedres for et 3-cifret millionbeløb – det lyder simpelthen fantastisk.

Et enkelt cafémøde er det heldigvis også blevet til – og – det er netop disse små møder med børnebørnene – der er guldet – møder, med den lille snak, om hverdagen, om deres liv, der hvor de er nu og om alt mellem himmel og jord – ja og ikke mindst et knus og en kram – det er alt det, der er det vigtigste af alt.

ØNSKER alle en god første uge i august – kys kys

FOTO-UGE-BOGEN:
Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.