Det er stadig sommer – det ser og mærker vi på en smuttur til Vordingborg – hvor vi laver optagelser – af en lille gruppe vandrer der har tilmeldt sig “Gå for Børnetelefonen” – i høj solskin og varme varmegrader – og når vi fortætter op til Fælledparken – denne store, skønne, grønne park – mit i byen – storbyen – en park, som i dag er fyldt til bristepunktet – af folk – i alle aldre – der snakker, hygger, lytter til humørfyldt musik – inden de begiver sig ud på en løbetur – eller en gå tur – altsammen i fælleskabets tegn – et fælleskab hvor hver enkel person bidrager til den gode stemning – og hver enkel gør noget godt, for fælleskabet og dermed – gør noget godt for sig selv. Præcist som det handler om i projektet “Gå for BørneTelefonen” men meget mere om det på et andet tidspunkt.

I denne uge viser vi del 2 i Minkavler serien – og både del 1 og del 2 genudsendes på mange forskellige tidspunkter i løbet af ugen – se sendeplanen nederst på indlægget.

Må alle få en skøn uge – og nyd nu det gode vejr – og husk at spare på strøm, kørte kilometer – og – kødforbruget – og ja, hvad vi nu ellers også skal spare på for – bl.a. at kan betale de stigende renter – men vigtigst af alt – Carpe Diem 🌞

NB. Ugens Coverfoto er i øvrigt fra en svampetur i Thy 🙂

Minkavlerne historie … om hverdagen med og uden mink (2:6)
Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.