Ser dybt ind i et par helt rolige og meget alvorlige øjne, øjne som på én gang rummer, utryghed ved situationen, professionel care og øjne som udtrykker noget der kan tolkes som “jeg skal fortælle dig noget alvorligt”

Jeg sidder sammen med min familie – i et samtalerum på Skejby

… skal have svaret på en Biopsi på en cyste i lymfen – en Biopsi som blev taget efter en CT Scanning som viste en del cyster flere steder – på lunger, bugspytkirtel og altså også i lymfen. Men jeg kan – over hele hovedet – ikke forestille mig at der kunne være noget ‘grimt’ i disse cystere. Jeg har jo siden en Wipple operation i juli 2021 – været til kontrolscanninger og også biopsier – hvor man ganske vist havde mistanke – men ikke kunne påvise – kræft. OG – derudover fejler jeg intet – er fuldstændig frisk og fyldt med masser af energi, som altid – og har absolut ingen tanker om at det kunne være kræft – liiiige indtil – disse rolige øjne – og munden – stille og forsigtig siger ordene – uhelbredelig kræft – vi kan tilbyde dig livsforlængende kemo.

Det føltes som min puls faldt fra mega høj til 0 på et splitsekund. Mine øjne blev ved at fastholde hans – imens han fortsatte med stille at tale videre – jeg hørte ikke mere.

Men – hallo – jeg fejler jo ikke noget – og jeg skal på arbejde – vi skal ud på en stor tv-produktion i morgen og jeg skal lige det og det og – men nej – det skal jeg vist ikke. Sammen med familien må vi alle lige finde os selv og finde ud af – Hva’ gør vi nu??

Det blev en tirsdag – som jeg aldrig kommer til at glemme.

I dagene efter skal en del praktiske ting på plads – tv-optagelserne, møder og research skal udskydes – nye blodprøvetagninger – samtale og rundvisning på kræftafdeligen på Skejby og alt i alt går jeg trygt og afklaret rundt – med familien kærligt omkring mig. Mit humør er super fint – måske fordi alvoren ikke rigtigt er gået op for mig – og det har jeg det rigtigt godt med. Tårer – jo de har været der – og der har allerede været mange – men det har været glædestårer – taknemlighedstårer – over al den opmærksomhed, kærlighed, omsorg, blomster og besøg – jeg modtager fra nær og fjern.

… også herigennem vil jeg gerne udtrykke en stor TAK

FOTO-UGE-BOGEN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.