Mon det kan gættes, hvor jobbet har sendt os hen i denne uge? Kan fortælle at her er varmt og pragtfuldt og hårdt – og det er lange optagedage i omkring 30 graders varme – men det bliver I helt sikkert spam’et med på et andet tidspunkt.

Nu til premieren på dk4 – lige om lidt – mere præcist kl. 21.05 i aften – Vi sender 4. program i “Minkavlernes historie … om hverdagen med og uden mink” Og denne gang besøger vi familien Carsten Rahbek & Camilla Vinther Jakobsen i Højmark ved Ringkøbing
7 sæsoner som minkavler – tilbage står Carsten og Camilla med en milliongæld og et topmoderne produktionsanlæg – et anlæg der – i dag – så godt som intet er værd. De fortæller om hvordan de oplever minkskandalen – hvordan de – bogstaveligt talt – skovler deres livsværk i en container… det giver ingen mening, siger Carsten og det er ikke bare for de 6000 ansatte der var i branchen, men det handler jo også om de 5-6 milliarder der forsvinder i indtjening i Danmark.

Minkerhvervet – et erhverv der har eksisteret i Danmark i næsten 100 år – men sluttede da statsministeriet meddelte – den 4. november 2020 – at alle mink i Danmark skulle aflives.
I denne programrække – på 6 afsnit – besøger vi både 1. 2. og 3. generations minkavlere – eller – rettere sagt – tidligere minkavlere. Vi får fortællingen om at vokse op på en minkfarm – om hverdagen på en farm – om at videregive sit livsværk og at overtage livsværket – og – en snak om, hvordan man kommer videre ja, kort sagt – så handler denne serie om livet med og uden mink

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.