Vi besøger familien Annie og Peter Hindbo, Jordrup ved Kolding 

Peter bliver ringet op af statsministeriet, om han ønsker besøg af Statsminister Mette Frederiksen – han takker ja – men selvom besøget ikke ændrer på det faktum at alle mink blev aflivet, så oplever han dog en stærk berørt Statsminister.

Når Peter Hindbo ser tilbage på 2020 – så var det et lorte år – et år hvor hans forældre kom på plejehjem og ikke kunne besøges pga af covid-19 – og et år hvor han så sit livsværk blive taget ud af hænderne på ham og på hans søn, som netop var i gang som 2. generations minkavler.

Minkerhvervet – et erhverv der har eksisteret i Danmark i næsten 100 år – men sluttede da statsministeriet meddelte  – den 4. november 2020 – at alle mink i Danmark skulle aflives. I denne programrække – på 6 afsnit – besøger vi både 1.  2. og 3. generations minkavlere – eller – rettere sagt – tidligere minkavlere. Vi får fortællingen om at vokse op på en minkfarm – om hverdagen på en farm – om at videregive sit livsværk og at overtage livsværket – og – en snak om, hvordan man kommer videre ja, kort sagt – så handler denne serie om livet med og uden mink

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.