Hvorfor er der så mange mennesker der er sure – eller – ihverfald ser ud som om de er sure?

… ja – det kan jeg til stadighed undres over – f. eks. når jeg kigger rundt på folk der går på gaden, eller folk der står ved kassen i supermarkedet – og – ja – endnu mere når vi bliver mødt med et hej fra de søde unge mennesker der sidder ved kassen – fordi der er så mange der overhovedet ikke reagerer, ligesom der ikke er en reaktion på medarbejderens ønske om en god dag. Jeg forstår godt at det let kan blive en grammofonrille – for de unge mennesker – når de ikke modtager respons overhovedet. Lad os da også ønske dem en god dag – måske har de endnu mere brug for det, end vi tror – måske kan vi være med til at nedbringe det alt for høje tal vi hører om i medierne – tal om unge der mistrives – f.eks. viser en undersøgelse – foretaget af Børns Vilkår – at hver anden pige i 8. klasse ikke er glad for hvem hun er – det er da helt vildt – enig? Et lille hej ved kassen, kan måske føre til et skridt i den rigtige retning – at det unge menneske føler det er noget værd og at nogen gider ønske det en god dag.

Ja – jeg undres. Og jeg undres, når folk står i kø – og – ja – her kunne man naturligvis sige – at det at stå i kø – kan for nogen være et problem – og dermed få blodet til at at kæmpe lidt mere med sig selv om at komme mest behersket rundt i årene – alene det – skaber uro og måske tick lignende bevægelser i kroppen – og tålmodigheden bliver sat på en voldsom prøve – men – da en kø nu engang er en kø – og en kø er jo en kø, fordi der er flere der vil frem til det samme mål som os – og på samme tid som os – frem mod et mål, som kunne være det, at blive sluset ind til en koncert – eller – bare det at få lov at betale for de varer – inklusive de mange overflodsvarer – som vi har fyldt i indkøbskurven i supermarkedet – ja så kunne vi tage en snak med ham/hende der står sammen med os i køen – og den lille “small talk” kunne give os en uvurderlig indsigt i hvad som helst – den kunne give os en AHA oplevelse – og ikke mindst kan vi være så heldige at vi får et smil – specielt når vi selv lægger ud med et smil – og – vupti – køen er slut – det er vores tur – og tro mig – dagen er blevet en tand bedre – og – vores dag vil blive fyldt med perler – som perler på et græsstrå. Alt andet forkorter livet.

… og med disse tanker ønskes alle en skøn og sur-fri uge 🙂

ugens programoversigt:

Ikke så tit – får vi tilbagemeldinger

… på de mange tv-udsendelser som vi producerer – men det sker – og alle skal vide – at hver gang bliver jeg mega glad og ydmyg – og – det er ikke bare det at få et vide at de er ok – men ligeså meget til at finde ud af om nogen gider se dem – og – at vi hele tiden udvikler os. Nedenfor – en lille mail sendt i forbindelse med minkprogrammerne:

Hej DK4
Jeg set et par af de udsendelser om mink og branchens endeligt.
Mon det er muligt få publiceret disse fremragende udsendelser, så den brede del af befolkningen får indsigt i den katastrofale beslutning der blev taget.
Det skulle glæde mig, hvis den brede del af befolkningen får set udsendelserne.

Med venlig hilsen
Carl-Børge Christiansen
Bryderupvej 39
3200 Helsinge

FOTO-UGE-BOGEN:

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.