Billeder siger mere end ord – siger man – og ja det er da så sandt som det er sagt. Og jeg snupper mange billeder – ingen tvivl om det – og det er billeder taget overalt – altid – både i hverdagen, på mine gåture og når jeg er ude at rejse – jeg ved ik’ lige om det er for at forsvare – overfor mig selv – at på små 10 år har jeg taget langt over 50.000 billeder – billeder som bare ligger og fylder et sted i skyen – og som har betydet at jeg har været nødt til at købe ekstra plads? – men en fordel er det nu altså for mig, når nu hukommelsen til tider har trange tider – og fordelen er, at når de tages med en iPhone – og jeg har tilladt – dette fantastiske vidunder, som indeholder et ret udmærket kamera – og som kan rumme alle mine gøremål, aftaler – hvis altså jeg husker at plotte dem ind i kalenderen – sådan at jeg undgår at lave dobbelte aftaler – desværre en fadæse jeg netop har måttet redde mig ud af med et kæmpe stort – UNDSKYLD – ligesom den også kan betale min husleje, mine indkøb, besvare opkald fra nær og fjern og vise hvad der går på flow-tv lige nu – så længe vi stadig har noget der hedder flow-tv – læser netop at streamingtjenester har overhalet den traditionelle tv-sening, i øvrigt ikke så morsomt at læse når jeg nu producerer programmer netop til flow-tv – men altså tilladt den at registrere tid og sted – ja så har man altid en visuel dagbog, en dagbog, der til enhver tid kan fremkalde minder, stemninger og – ja – selv endda dufte. OG – da det allerede er over en måned siden jeg var på job på Caminoen – er det også en kæmpe fordel – da jeg lige nu – hvor jeg klipper løs på de 6 programmer – er tilbage til den vidunderlige oplevelse vi havde dernede – og derved lettere kan få den stemning frem i programmerne “Gå for BørneTelefonen” – 6 programmer, hvor første program har premiere mandag den 21. november kl. 18.50

Ønsker alle en fantastisk efterårsuge – og nyd de få farverige blade der stadig er på træerne

Foto-uge-bogen:

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.