Den digitale tidsalder … fristes man til at kalde den tid vi er i nu – en digital tid, som er kommet for at blive – ja endda en tid som er i vanvittig hurtig udvikling – en tid, hvor den SmartPhone vi købte i går – er out of date – i dag. Det er et faktum, som vi i et eller andet omfang – lige så kan acceptere – altså med mindre vi vælger at flytte i en jordhule helt derude, hvor ikke engang kragerne kan finde hen – ja, ja – overdrivelse fremmer forståelsen – men altså internettet er kommet for at blive og hvis vi forestiller os at det at leve med internettet – er som at bo i et glashus – at alt i vores liv stilles offentligt til skue – fordi er bare en sætning, et billede delt én gang på nettet – så forsvinder det aldrig – internettet glemmer nemlig ikke.

Det er noget af det 3. del i programmet “Gå for BørneTelefonen” handler om denne gang.

Gå for BørneTelefonen (3:6) Digital svigt

I dette afsnit skal vi med holdet fra Aarhus til et event, de kalder ”Gå med legenderne” – og det er ikke hvem som helst, man kan gå med, men legenderne fra AGF.

De fleste af legenderne fra AGF kan relatere til børn i mistrivsel og giver gerne en hånd til den gode sag. Som Mark Riber siger; ”Helt tilbage til jeg hørte Tine Bryld i sin tid, hvor man sådan fik en lille smule indsigt i, at der var mange, der havde nogle problemer – også børn, så syntes jeg, det er dejligt, der er kommet et mere specifikt projekt i kraft af BørneTelefonen.

I programmet skal det også handle om en udfordring, der er kommet i børne- og ungdomslivet, qua den digitale tidsalder hvor der er nye faldgruber, der kan føre til digitalt svigt. Det kan være ulovlig billeddeling, social udskamning, eller bare følelsen af at blive holdt ude af fællesskabet på Facebook. Og en ting er sikkert, nettet glemmer aldrig – hvilket generationen er helt klar over. Her er der ikke meget erfaring at trække på, da fænomenet stadig er så nyt, men de frivillige på BørneTelefonen gør hvad de kan.

Se tredje del af ”Gå med BørneTelefonen” om Digital svigt.

  • mandag den 5. 12. kl. 18.50
  • tirsdag den 6.12.kl 15.00
  • fredag den 9.12. kl. 18.00
  • lørdag den 10.12 kl. 22.35
  • søndag den 11.12. kl. 22.05

Juleværkstedet med Claus Dalby og Hanne Utoft

Grene og blomster, i skønne dekorationer, formidlet af erfarne kræfter. Julen bliver for alvor bliver budt indenfor. dk4 får hjælp til inspiration af erfarne kræfter, se ”Juleværkstedet – med Claus Dalby og Hanne Utoft med juledekorationer og julehygge” på dk4

Første del af 4 programmer sendes:

  • fredag den 9.12. kl 19.55
  • lørdag d. 10. 12. kl. 01.55
  • søndag d. 11.12. kl. 09.15

Del 2:4

  • søndag den 11.12. kl. 19.10

Uge 49

FOTO-UGE-BOGEN

Coverbilledet er fra Skæring Strand – på et heldigt tidspunkt, hvor der var lidt farve på himlen.

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Discover more from lissie.dk …

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading