Pludselig stod den der – skulpturen – underligt? Her har jeg da gået mange gange før – men først nu får jeg øje på den?? Igen et bevis på – at gå med hovedet under armen. Det viser sig så også – at den dog – kun er et par år gammel. Men alligevel.

Det er en skulptur som har – præcis som mange andre værker har gjort det – skabt mange diskussioner – indtil de er blevet en del af bybilledet – som man måske – eller – som i mit tilfælde – ikke lægger mærke til. Skulpturen står et centralt sted i Aarhus – men HVOR?

Ja – det kunne være morsomt at vide – om du ved det?

Det er ikke det samme at se en video – som det er at se tv”

Lise Nørgaard

Det er ikke det samme at se en video – som det er at se tv” – svarede Lise Nørgaard – da Cecilie Frøkjær spurgte om hun har set hendes egne matador på video – “Og ved du hvorfor?” siger hun, “Når du ser en video er du højst sandsynligt den eneste der ser programmet lige nu – hvorimod – når du ser det på tv, så ved du at der er mange andre der ser det på samme tid som dig – og så føler man sig ikke så ensom. Faktisk en rigtig god pointe – specielt for folk der føler sig ensomme. Altså når man ser tv – selvom man måske ser det alene hjemme i stuen – så er man ikke alene – mange andre ser det samme som dig – lige nu.

Peter Aalbæk Jensen er en mand som de fleste af os nok kender som filmproducent – og det er da også et utal af film og tv-produktioner – som han på en eller måde har været ind over. Men hvor mange ved at han er i gang med at bygge sig en by – ikke en landsby – ikke et øko samfund – men en by – lige uden for Herfølge. Byen er allerede i gang – forsamlingshuset er etableret, friskolen og en butik – med egne varer – eksempelvis rugbrød som naturligvis bliver bagt fra bunden – på stedet – bare for at nævne et enkelt eksempel. Hele den historie, om hvordan han fik idéen – til det 50 ha store projekt – skal vi lave et program om.

OG flere produktioner er på vej. Et program om Kenneth, som så mange andre levede i overhalingssporet – og først da han fik en nyretransplantation – lærte han at lytte til kroppen. Vi skal også følge en glaspuster – fra idé til færdigt glaskunst. Så mange gode programmer er i planlægningsfasen.

OG – “Meter i sekundet” har du forresten overvejet at se den? Altså filmatiseringen af Stine Pilgaards roman? Hvis ikke – så gør det. Det er en rigtig godt humør film – hvor man bare tager hjem med et kæmpe smil på læberne.

FOTO-UGE-BOGEN:

OG – mine 5 km daglige gå-ture – jo jo – de holder stadig 🙂

Kategorier: tv-ugen …

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.